Компанія «Firewood» представляє вам свій новий промо-ролик, в якому ви можете побачити повний процес виготовлення брикетів.

Читати далі

Компанія “Firewood” відвідала виставку “Деревообробка 2019”, яка відбулася у Львові з 14 по 17 травня. Деревообробка – спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості. На цьому заході були представлені інноваційні рішення в сфері деревообробки, цікаві бізнес-пропозиції, корисні майстер-класи. Цьогорічна виставкова експозиція охопила широкий асортимент обладнання та матеріалів для обробки деревини, …

Читати далі

Ділимося з вами фотознімками нововстановленої лінії по виробництву альтернативного палива в Мексиці.

Читати далі

Встановлено сушильний комплекс продуктивністю 900-1000 кг\год. по виготовленню брикету типу RUF. Лінія оснащена бункером “живе дно” для вологої сировини та бункером циліндричним роздатчиком (двохшнековим).

Читати далі

Наша компанія здійснила запуск чергової лінії по виготовленню брикетів типу Pinny Kay. Лінія складається з двох сушильних комплексів, пропускною здатністю по 1000 кг\год кожен. Обладнані бункерами “живе дно” для вологої сировини та бункерами “живе дно” для сухої сировини, а також циліндричними бункерами.

Читати далі

Компанія “Firewood” запустила нову лінію з виробництва брикету типу Pinny Kay.

Читати далі